869553134467775 Fermentuoti gerimai | Pakruojo dvaro receptai
top of page
IMG_3342_2.jpg

Virtuvės karalienė

DRUSKA

Druska-32.png

Tobulybė slypi paprastume. Šie žodžiai ypač tinka virtuvėje. Aukščiausios kokybės ingridientai ir žiupsnelis ypatingos druskos – viskas ko reikia atskleisti tikram patiekalų skoniui. Šis paprastas „slaptasis ginklas” greitai taps nauju geriausiu jūsų draugu virtuvėje.

Rūkyta druska

_DSC3114_edited.png

48 valandas rūkyta ir gerai prisigėrusi ąžuolo dūmų, ši druska pradžiugins visus griliaus patiekalų megėjus. Pabarstę jos ant jau pagamintų patiekalų, suteiksite jiems tikro, ant ugnies gaminto patiekalo prieskonio. Naudokite ant visų mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų.

_DSC3115_edited.png

Druska su čiobreliais
ir apelsinais

Druska su čiobreliais ir apelsinais labai tinka gardinti įvairius padažus ir pagardus, naudoti marinatams. Taip pat dera su paukštienos patiekalais ir salotomis. Pabarstykite jos ant paruoštų patiekalų, kaip finalinį akcentą.

Labai aštri druska

Pagyvinkite savo patiekalus suteikdami jiems smagaus aštrumo! Natūrali jūros druska su aitriosiomis Habanero paprikomis suteiks jūsų gaminamiems patiekalams naują skonio dimensiją. Naudokite su visais mėsos ir daržovių patiekalais. Taip pat galite pabarstyti ant spragėsių ar krekerių.

Astripsd.png

Aromatinga druska su levandomis tinka skaninti jūsų gaminamus sausainius, pyragus ar netgi kokteilius. Taip pat suteiks kvapumo mėsos bei daržovių patiekalams. O raminantis levandų poveikis teigiamai paveiks savijautą.

_DSC3113_edited.png

Druska su levandomis

paragaukite neišeidami iš namų

bottom of page